Dirk Stroobandt voorzitter programmacommissie grootste Nederlandse ICT-conferentie

Op maandag 14 en dinsdag 15 november gaat in Veldhoven (nabij Eindhoven) het grootste ICT-congres van Nederland door. De voorzitter van het programmacomité is Prof. Dirk Stroobandt van de vakgroep ELIS.

ICT.Open is een samenwerking van SIREN (organisatie IPN/NWO), STW.ICT (organisatie STW) en de jaarlijkse bijeenkomsten van de Nederlandse onderzoeksscholen ASCI, IPA en SIKS. Ook al is de ondertitel "The interface for Dutch ICT-Research" toch staat de conferentie open voor bijdragen uit de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Informatica- en ICT-onderzoekers presenteren er hun werk via posters en er zijn ook belangrijke gastsprekers en een beperkt aantal voordrachten geselecteerd uit de posterbijdragen. De ideale omgeving om te netwerken en kennis te delen in de Benelux-regio.

De thema's in ICT.Open zijn 'Electronic Circuits and Systems', 'Micro technology and sensor devices', 'embedded systems', 'security and privacy', 'data intensive computing', 'intelligent systrems' en 'complex interactive systems'.

Meer informatie is te vinden op www.ictopen2011.nl